27 Nisan 2013 Cumartesi

ÜCRETSİZ KEŞİFLENDİRME


TUTKUN İNŞAAT; size tamamen ücretsiz olarak
Keşif / Ölçümleme / Fizibilite hizmeti sunar.







* Hizmet verdiğimiz alanların çoğu, yerinde Keşif / Ölçümleme çalışması gerektiren işlerdir. TUTKUN İNŞAAT'a ulaştığınızda, sizden iletişim ve adres bilgilerinizi isteriz. Keşif için sizin ve ekiplerimizin uygun olduğu bir gün ve saat belirleyerek, adresinizde ücretsiz keşif çalışması yapılır. Keşif çalışması, yapılmasını istediğiniz yerin; tarafımızdan net olarak anlaşılması, yapılabilirlik analizi, metraj ölçümleri, uygun ürünlerin belirlenmesi ve fiyatlandırma detaylarının belirlenmesi vb. gibi parametreler için gereklidir.

* Keşif hizmeti, isteklerinizi en iyi biçimde anlamamız ve size en uygun teklifi sunabilmemiz için gereklidir. Keşif gerektiren işleriniz için keşif yapılmadan fiyat teklifi vermemiz mümkün değildir.

* Keşif için belirlenen zamanda işin sahibinin mutlaka adreste bulunması işin niteliğinin tam olarak belirlenmesi için gereklidir. Herhangi bir sebeple o gün ve saatte, iş sahibi adreste bulunamayacaksa randevunuzu iptal ettirmeniz ya da tarihi revize etmenizi rica ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder